Liften

De Klearvieuw is een lift waarbij het platform in twee delen sluit, zodat het zicht achteraan door het raam mogelijk blijft. dit type bestaat in verschillend afmetingen, en kan in vele voertuigen ingebouwd worden door zijn geringe hoogte in gesloten toestand. Deze lift is leverbaar van verschillende merken van o.a. Dhollandia, AMF-Bruns, Ricon,Braun, Anteo,Sistema e.a.
De Split is een lift waarbij het platform ook in twee delen sluit, maar bij deze gaan ze naar de zijkant, zodat de doorgang gedeeltelijk vrij blijft. het voordeel bij dit soort lift is dat er steeds een doorgang vrij blijft. wij leveren de merken D’hollandia, Amf-Bruns, Ricon, Braun en anteo.
De standaard lift met vast platform, deze word in de meeste gevallen geplaatst in bussen en grote bestelwagen. deze lift is steviger doordat er minder bewegende delen zijn, er moet wel een voldoende opening zijn achteraan.
Onderbouw liften worden meestal gebruikt om de plaats in de wagen zoveel mogelijk vrij te houden. Dit kan meestal enkel aan de zijkant van de wagen en de wagen moeten van het type voorwiel aandrijving zijn.
Koffer /Deur opener, Dit kan echter ook elektrisch werken, dit is afhankelijk v/h voertuig en uitvoering. Beide kunnen via afstandsbediening werken.
De Smartflore word op de originele vloer gekleefd en geschroefd, dit zorgt voor een goed verankering van de rails, waarin de stoelen en vergrendeling komen. De bekleding is volgens de keuze v/d klant evenals het aantal rails. Hierop kunnen de extra stoelen geplaatst worden, dit in overleg en volgens het Max gewicht v/d wagen.
Pneumatische koffer opener, Dit kan echter ook elektrisch werken, dit is afhankelijk v/h voertuig en uitvoering. Beide kunnen via afstandsbediening werken.

Autoaanpassingen Eric