Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Liften

De KlearVue liften hebben als voordeel dat ze kunnen plaatst worden in wagens met beperkte hoogte waarbij het zicht naar achteren grotendeels vrij blijft en je toch gebruik kan maken van een grote plateau.
De Split is een lift waarbij het platform in twee delen en zijwaarts sluit waarbij altijd een doorgang vrij blijft.
De standaard lift met vast platform, deze word in de meeste gevallen geplaatst in bussen en grote bestelwagen. deze lift is steviger doordat er minder bewegende delen zijn, er moet wel een voldoende opening zijn achteraan.
Onderbouw liften worden meestal gebruikt om de plaats in de wagen zoveel mogelijk vrij te houden. Dit kan meestal enkel aan de zijkant van de wagen en de wagen moeten van het type voorwiel aandrijving zijn.
Koffer /Deur opener, Dit kan echter ook elektrisch werken, dit is afhankelijk v/h voertuig en uitvoering. Beide kunnen via afstandsbediening werken.
De Smartflore word op de originele vloer gekleefd en geschroefd, dit zorgt voor een goed verankering van de rails, waarin de stoelen en vergrendeling komen. De bekleding is volgens de keuze v/d klant evenals het aantal rails. Hierop kunnen de extra stoelen geplaatst worden, dit in overleg en volgens het Max gewicht v/d wagen.
Pneumatische koffer opener, Dit kan echter ook elektrisch werken, dit is afhankelijk v/h voertuig en uitvoering. Beide kunnen via afstandsbediening werken.

Autoaanpassingen Eric