Zoeken
Sluit dit zoekvak.

History

Het jaar 2018 was een keerpunt voor het bedrijf van Eric. Er traden nieuwe krachten toe tot het team, allemaal met een gedeelde passie voor een het helpen van mensen met een beperking. De frisse wind bracht nieuwe ideeën en innovaties met zich mee, waardoor het bedrijf met een nieuw bewind nog beter kan inspelen op de individuele behoeften van de klant. Bij Vilmos en Eric staat de klant centraal. Ze begrijpen dat elke persoon unieke vereisten heeft en zijn vastbesloten om de oplossingen te bieden die voldoen aan deze behoeften. Het team werkt nauw samen met de klanten om hun specifieke eisen te begrijpen en op basis daarvan gepersonaliseerde aanpassingen te ontwerpen.

De expertise van Vilmos en Eric omvat een meer breder scala aan aanpassingen. Van handbediende gas- en rempedalen tot het installeren van een rolstoellift en -oprijplaten. Ze hebben de kennis en vaardigheden om vrijwel eke aanpassing te realiseren. Het bedrijf is ook gespecialiseerd in het aanpassen van voertuigen voor rolstoelgebruikers zoals het creëren van toegankelijke ingangen en het installeren van aangepaste bevestigingssystemen alsook joystick besturing.

Naast het technische aspect begrijpen Vilmos en Eric ook de emotionele impact die een beperking kan hebben op het leven van mensen. Zij en hun team zijn toegewijd aan het leveren van de beste service en ondersteuning aan de klanten. Ze zorgen ervoor dat de klanten zich gehoord voelen en dat er altijd een luisterend oor is voor hun zorgen en vragen.

Met meer dan 35 jaar ervaring in de autoaanpassingen voor mensen met een beperking heeft het bedrijf van Vilmos een ongeëvenaarde reputatie opgebouwd. Ze worden geprezen om hun expertise, toewijding en klantgerichtheid. Het bedrijf blijft streven naar innovatie en verbetering met als ultieme doel de mobiliteitsbeperkingen van mensen met een beperking te verminderen en hen de vrijheid te geven om onafhankelijk te reizen.

Vilmos en zijn team zetten zich dagelijks in om het leven van mensen met een beperking te verbeteren door middel van autoaanpassingen die op maat zijn gemaakt voor iedere individuele klant. Hun passie, ervaring en toewijding maken hen tot de ideale partner voor iedereen die op zoek is naar autoaanpassingen voor mensen met beperking.

Vilmos en Eric

Autoaanpassingen - Vilmos
Autoaanpassingen - Eric Van De Velde

Autoaanpassingen Eric